Nestor / Mariona Casares

Mariona Casares / ESDAP Catalunya / Campus Llotja

Nestor és un moble que serveix per deixar –i tornar a agafar– tot allò que solem dur a sobre durant el nostre dia a dia. Funciona com a element auxiliar i està pensat per a ésser disposat a la zona d’entrada o a una habitació d’un habitatge. L’objectiu d’aquesta peça és que s’hi puguin dipositar les diferents tipologies d’objectes que solem endur-nos quan ens movem. Una característica important de Nestor és la seva facilitat de transport, ja que, disposa de dues rodes posteriors i un tirador. Això simplifica els possibles trasllats.

Les seves funcions són vàries; en primer lloc, té un espai contenidor amb capacitat de 30 L per emmagatzematge, té també una barra en forma de penjador per deixar-hi jaquetes o penjar-hi altres elements, que pot ser utilitzada també com a tirador per al transport. A més, Nestor disposa també d’una petita estanteria en forma de safata i equipada amb un carregador de 3 ports USB per a la càrrega d’aparells electrònics com ara telèfons mòbils, drons, càmeres GoPros, bateries, portàtils, etc.

Nestor és d’acer en tota la seva estructura principal i  els elements del contenidor i l’estanteria auxiliar són de plàstic. L’acabat és revestit en pols de polièster blanc.

L’objectiu d’aquesta peça és encaixar com a moble versàtil en diversos estils de vida de la generació Z, Nestor et dóna la benvinguda a casa i et proporciona una nova manera de guardar els teus objectes més preuats.