The Priory of the Orange Tree / Helena Torres

El consum audiovisual ha augmentat considerablement i, gràcies a les plataformes de ‘streaming’, tant les sèries com el cinema estan a l’abast de tothom en qualsevol lloc i moment del dia. Aquest fet ha portat a les productores a buscar inspiració en les obres literàries, i això ha fet que el nombre d’adaptacions que es produeixen estigui en constant augment.

Al llarg d’aquest projecte, s’investiga perquè cada cop s’adapten més llibres i per què s’hi recorre en la recerca d’inspiració. A més a més, s’aprofundeix en el context actual del sector i el seu usuari, per tal d’aplicar la informació obtinguda al disseny de vestuari d’una adaptació literària, amb l’objectiu de donar-li valor mitjançant missatges ocults i utilitzant el texà com a element distintiu.

La metodologia d’investigació d’aquest projecte es centra en una recerca d’informació a través de la xarxa, una enquesta als usuaris potencials i una entrevista a un treballador del sector perquè doni el seu punt de vista del context cinematogràfic actual.


Paraules clau: sèries, fantasia, adaptacions, llibres, streaming