Berta López Oromí


Especialitat

Disseny d'interiors
ESDAPC Campus Deià

Xarxes

CURRÍCULUM ABREUJAT

Advocada i docent amb molta implicació per la recerca en els àmbits del dret laboral i mercantil, especialment pel que fa a la gestió i organització dels drets de propietat intel.lectual, industrial i noves tecnologies.

Diplomatura en Turisme, Llicenciatura en Humanitats, Llicenciatura en Dret, Especialitat en Dret Laboral, Màster en mediació civil, mercantil i laboral, Màster en dret mercantil: gestió i legislació de la propietat intel.lectual, industrial i noves tecnologies. Investigació.

Activitat professional:

Advocada i docent. He exercit a nivell nacional com internacional en institucions com KPMG, The Honourable Society of Lincoln’s Inn, Cambra de Comerç, Ministeri de Justícia, Universitat de Barcelona, ESDAPC.

Experiència docent:

Oposicions en Formació i Orientació Laboral, he treballat pel sector del Disseny al Serra i Abella, Deià i pel sector del Turisme. També com professora associada a la Universitat de Barcelona i professora ESDAPC.

Recerca / Publicacions:

Autor/es: Mª Pilar Munuera Gómez Carmen Alemán Bracho Aránzazu Aparicio Vizuete Inma Armadans Tremolosa Aurora Baraza Saz Demetrio Casado Pérez Mª Luisa Delgado Losada Carmen Domínguez Rosingana Pedro Fernández Santiago Enrique Gallego Granero Berta López Oromí Ana M. López Sobaler Sergio Luján Mora Rafael Martínez Tomás Ana Novellas Aguirre de Cárcer Meritxell Pladevall Capdevila Alejandro Rodríguez Ascaso Vicente Traver Salcedo.El impacto de las Nuevas Tecnologías (tics) en Discapacidad y Envejecimiento Activo. Tirant Editorial. Benestar Social. 2015