Eva Molins Cabaní


Especialitat

Disseny gràfic
ESDAPC Campus Olot

Xarxes

Linkedin

CURRÍCULUM ABREUJAT

Graduada en disseny (2014). Especialitat d’interiors i producte.

Durant 3 anys treballa en la indústria gràfica i d’impressió de productes gràfics, fent demostracions tècniques de les màquines d’impressió digital HP Indigo, programes de preimpressió i fluxos de treball automatitzats. Participa en els esdeveniments del sector: Drupa 2016 (Dusseldorf, Alemanya), Photokina 2016 (Colònia, Alemanya), Hunkeler 2016 (Lucerna, Suïssa), Dscoop 2017 (Lió, França) i YoMo 2018 (Barcelona).

Durant aquest temps efectua també algunes feines puntuals en disseny gràfic, fotografia, reformes i renderitzacions de disseny d’interiors com a freelance.

El 2021 s’endinsa al món de la docència, treballant com a professora de Cicles Formatius i Estudis Superiors de Disseny a l’Escola d’Art d’Olot.

Grau en Disseny (2014), Màster en Formació de Professorat (2021)

Activitat professional:

Durant 3 anys ha treballat en la indústria gràfica i d’impressió de productes gràfics, fent demostracions tècniques de les màquines d’impressió digital HP Indigo, programes de preimpressió i fluxos de treball automatitzats. Participa en els esdeveniments del sector: Drupa 2016 (Dusseldorf, Alemanya), Photokina 2016 (Colònia, Alemanya), Hunkeler 2016 (Lucerna, Suïssa), Dscoop 2017 (Lió, França) i YoMo 2018 (Barcelona).

Durant aquest temps ha dut a terme també algunes feines puntuals en disseny gràfic, fotografia, reformes i renderitzacions de disseny d’interiors com a freelance.

Actualment, es dedica plenament a la docència, desenvolupant puntualment alguns projectes esporàdics i/o personals.

Experiència docent:

Actualment, imparteix docència al Grau de disseny d’ESDAPC, a Projectes de disseny gràfic 3 i l’optativa de Producció digital, ambdues de 3r curs, i l’optativa de tendències contemporànies del disseny, de 4t curs. A part d’ESDAPC, també imparteix docència als cicles formatius de grau mig i superior que ofereix l’escola: Revestiments murals, APGI, Gràfica publicitària, Escultura aplicada a l’espectacle i Models 3D, motlles i art toys.

Premis:

L’any 2014 guanyo el premi Voilà d’estudiants de servei Estació, organitzat per la setena edició.
L’any 2015, juntament amb una programadora i una sociòloga, guanyem el 1r premi al concurs “I App You! Efficient Energy Apps”, organitzat per Microsoft&Schneider-Electric.