Alumnes d’ESDAPC desenvolupen un projecte d’identitat visual pel nou Servei de Salut d’ADFO

Les alumnes de 3r curs del Campus Vic, des de l’assignatura de Projectes de Disseny Gràfic III, han estat treballant en el desenvolupament d’un encàrrec de naming i d’identitat visual per a un nou Servei de Salut que està desenvolupant l’associació ADFO d’Osona.

ADFO és una entitat sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública que treballa per buscar oportunitats per a totes les persones de la comarca d’Osona afectades per algun tipus de diversitat funcional física o sensorial.

La proposta va arribar de la mà de Tina Arisa, psicòloga d’ADFO i encarregada de la implementació d’aquest nou servei destinat a les persones de l’entitat que necessitin algun tipus d’atenció sanitària relacionada amb els àmbits de la psicologia, la teràpia ocupacional o la fisioteràpia, a preus econòmics.

Després d’una primera part de treball col·laboratiu per seleccionar el millor naming d’aquest nou servei (“ÀLIMA”, el nom presentat per Marina Fernández va ser l’escollit), cada alumna va treballar individualment la seva proposta gràfica que va presentar i explicar a les representants d’ADFO. Finalment, la imatge seleccionada per identificar el nou servei ÀLIMA Espai de Salut, va ser la presentada per l’Elisabeth Perea.

Més informació sobre el nou servei de salut ESPAI ÀLIMA