8 motius per estudiar Disseny de Moda a l’ESDAPC

L’especialitat de Disseny de Moda de l’ESDAPC s’encarrega d’estudiar la indumentària, la seva influència social i cultural i l’expressió de valors. Des de l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya apostem pels estudis de graus amb especialització per donar al nostre alumnat la formació específica en el camp que més els interessa i apassiona.

Confiem i creiem en la nostra oferta formativa, els nostres professionals i el nostre alumnat, és per això que et presentem 8 motius per estudiar Disseny de Moda a l’ESDAPC.

  • Dins de l’especialitat de Disseny de Moda a l’ESDAPC es treballa la creació de col·leccions de marca pròpia i de grans produccions, les arts escèniques i la imatge i comunicació. Es tracta d’una oportunitat única per apostar pels projectes propis i tenir un tutoratge per aprendre i millorar de la mà de l’escola.
  • Els estudis et formen en coneixements artístics, estètics, procedimentals, tècnics i tecnològics de manera que puguis ser capaç d’idear propostes creatives, innovadores i sostenibles. Fomentem que els nostres estudiants apliquin els coneixements teòrics de manera creativa en els seus projectes personals, creiem que és essencial.
  • Es tracta d’una especialitat emmarcada en un grau universitari. Estudiaràs allò que vols estudiar: Disseny de Moda a l’ESDAPC, i no qualsevol altra cosa que no et ve de gust. Són estudis homologats que donen garantia de futur al nostre alumnat.
  • Els nostres centres compten amb instal·lacions punteres. Tenim àmplia gamma de recursos: plató audiovisual, laboratoris i plató de fotografia, aules informàtiques per a la pràctica del disseny, tallers de maquetisme, impressió 3D, modelat, fusteria, gravat, serigrafia, pintura, ceràmica, forja, fossa o pedra. Tot allò essencial perquè la formació sigui completa.
  • Impulsem la mobilitat internacional outgoing i incoming d’estudiants, personal docent i no docent, així com les sinergies i convenis internacional en benefici de la qualitat i l’excel·lència. Creiem que en aquest moment globalitzar és imprescindible la mobilitat de centres i països.
  • Treballem amb projectes reals. Fruit de les sinergies amb l’entorn, amb l’àmbit associatiu, cultural i empresarial, l’alumnat participa i treballa en esdeveniments i projectes reals. D’aquesta manera, els proporcionem les eines necessàries per dominar els recursos artístics. Sortiràs preparat i amb experiència per incorporar-te amb èxit al món laboral.
  • L’alumnat fa pràctiques en empreses de reconegut prestigi. Oferim pràctiques a institucions i empreses reconegudes del sector, amb la finalitat de que esdevinguin una oportunitat d’aprenentatge i facilitin la integració laboral de l’alumnat.
  • Som una escola pública oficial amb preus públics i assequibles. A més, som un centre acreditat per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.

 

 

 

Vols estudiar Disseny de Moda a l’ESDAPC? Descobreix tota la informació necessària de l’especialitat del grau universitari