Àngels Ibars Villegas guardonada amb el premi ANUARIA d’Or al millor Treball Final de Grau

El passaat 23 de febrer es van lliurar al campus Llotja de l’ESDAPC, els Premis Nacionals de Disseny Gràfic ANUARIA 2023. En aquesta convocatòria s’ha lliurat el premi Anuaria d’Or al millor treball o projecte d’estudis realitzat per un estudiant d’últim curs a l’alumni d’ESDAPC, Àngels Ibars Villegas, per al seu trebal “Puntada i Creuada”.

“Puntada i Creuada” vol adaptar el punt de creu al context actual. Es busca preservar el punt de creu a través de la tipografia, desenvolupant una lletra digital reticular basada en les seves puntades. La lletra pot adaptar-se per a poder brodar-la físicament alhora que permet crear patrons únics, incitant als receptors i receptores a iniciar-se en la tècnica. Totes dues tipografies promouen la interacció intergeneracional amb targetes i productes gràfics que faciliten l’ensenyament i el diàleg entre generacions, preservant així aquesta valuosa tradició artesanal.

També han estat seleccionats dins la categoria de millor treball o projecte d’estudis, els treballs finals de grau de la Meritxell Valls (“Nexen”) i l’Emma Clilverd (“Bellesa de la vellesa”).