Aviso Legal

El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per oferir serveis en el marc de les funcions pròpies de l’ESDAP. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts, que corresponen o bé a l’ESDAP o bé a terceres persones que n’han autoritzat la utilització per aquest mitjà.
 En general, i llevat que s’indiqui de forma expressa per a casos singulars, els continguts d’aquest lloc estan subjectes a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya de Creative Commons, un resum en català de la qual es pot llegir a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/deed.ca.

El text complet es troba disponible a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/legalcode.ca Aquesta llicència autoritza la reproducció i comunicació pública dels continguts sempre que se citi els autors i la font (ESDAP) i no autoritza usos comercials dels continguts del lloc ni fer-ne obres derivades.
 
L’ESDAP es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i els perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual.
 
L’ESDAP presenta per mitjà d’aquest lloc els dissenys i logotips que l’identifiquen. Poden ser utilitzats únicament per identificar activitats o iniciatives pròpies de l’ESDAP o d’altres persones o institucions quan aquestes iniciatives o activitats tinguin el suport explícit o la participació de l’ESDAP.
 
La informació administrativa facilitada per mitjà d’aquest web no substitueix la publicació preceptiva de determinades informacions, disposicions i normatives en les publicacions oficials que correspongui, que és l’única que té validesa i efectes administratius i legals.
 
L’ESDAP no pot garantir de manera absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions. Tampoc no se’n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’ESDAP. Quan sigui raonablement possible, advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis que hi estan associats.
 
L’ESDAP es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, la configuració i els continguts del web, així com l’oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.
 
L’ESDAP no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d’altres persones físiques o jurídiques i que consti al lloc web o a la que es remeti per mitjà d’enllaços o d’altres sistemes.
 
No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc web en una finestra aliena (framing) sense l’autorització expressa i per escrit de l’ESDAP, llevat d’aquells que s’ofereixen explícitament per sindicar.