Cinc alumnis d’ESDAPC presentaran el seu TFG al “Brut!”

Àngels Villegas, Marta Portet, Lluc Macias, Andreu Gelabert i Alba Trueba, graduats el passat curs, presentaran els seus Treballs Finals de Grau al Brut!, l‘esdeveniment de disseny que impulsa el talent jove i la creativitat, que se celebrarà al Disseny Hub de Barcelona els dies 5 i 6 d’octubre.

Campus Blanc! va tenir els seus inicis com una secció dins de Blanc!, en el qual estudiants de disseny exposaven els seus Treballs Finals de Grau. Amb el temps, aquesta secció ha experimentat un procés de desenvolupament i expansió, fins a arribar a convertir-se en un esdeveniment independent del festival: Brut! Un esdeveniment amb una identitat pròpia i un enfocament clar dirigit a estudiants que cursen carreres vinculades al disseny i la creativitat i professionals a la recerca d’inspiració i talent jove.

En aquest esdeveniment, 21 estudiants procedents de diverses disciplines relacionades amb el disseny gràfic i altres àrees afins, ens inspiraran amb projectes frescos, autèntics i plens de creativitat. També hi haurà 10 conferències de professionals del sector del disseny i la creativitat, que ens explicaran les claus per a destacar en un mercat cada vegada més competitiu.

En aquest espai del Brut!, els nostres estudiants graduats tindran l’oportunitat d’explicar el seu projecte davant els seus futurs col·legues de professió:

  • Dijous 5 d’octubre a les 10.10 h conferència d’Àngels Villegas “Puntada i creuada” 
  • Dijous 5 d’octubre a les 16.35 h conferència de Marta Portet ” Con Coco”
  • Divendres 6 d’octubre a les 10.00 h conferència de Lluc Macias “L’enraonar d’antes”
  • Divendres 6 d’octubre a les 13.00h conferència d’Andreu Gelabert “Panoptik”
  • Divendres 6 d’octubre a les 16.40 h conferència l’Alba Trueba “Sexualitat, és un plaer conèixer-te”

Si ets estudiant o docent de disseny o altres disciplines creatives, l’entrada és gratuïta prèvia inscripció al web

Més informació a brut.lol