Conferència “Disseny d’utilitat pública” a càrrec d’Aleix Artigal de l’estudi Família

Aquest dijous, al campus Llotja, tindrem la conferència que porta per títol “Disseny d’utilitat pública“, a càrrec d’Aleix Artigal de l’estudi Familia.

Família és un estudi de disseny gràfic independent situat a Barcelona i fundat per Aleix Artigal. Familia neix l’any 2017, un projecte sorgit de la voluntat de donar una resposta professional més global i eficaç als clients.

A Família pensen en el disseny d’una manera holística. No creuen en solucions aïllades. Creuen en solucions gràfiques completes, coherents i adaptades a les necessitats específiques de cada projecte. Solucions que serveixen de vehicle gràfic per ajudar als clients a estructurar-se i identificar-se. Creuen en un disseny estètic i funcional, sintètic i minimalista, que comunica, organitza i emociona. Creuen que el disseny s’ha de basar en criteris objectius i, al mateix temps, portar un estil propi. Son ben conscients que no salvaran el món amb la seva feina, però els agrada pensar que el fan més habitable.

Família ha destacat per la seva labor en la creació de campanyes d’informació i promoció per als ajuntaments de Madrid i Barcelona. En particular, ha demostrat la seva capacitat per a desenvolupar comunicacions visuals altament efectives, com les campanyes destinades a informar la ciutadania durant la pandèmia. El seu enfocament en el disseny gràfic d’utilitat pública és de gran interès per a l’assignatura de Projectes I.

 

Dijous, 9 de novembre de 9.30 a 11.00 hSala d’Actes del campus Llotja de Sant GervasiAssignatura: Projectes I de disseny gràficDirigit: Estudiants de 2n de disseny gràficProfessors responsables: Xavier Alamany i Alex Rasero