“Disseny obert per una escola a 4700 km” a càrrec de Marc Morro

El pròxim 13 de desembre d’11.30 h a 13.00 h. a la Sala d’Actes Llotja Sant Gervasi, Marc Morro, dissenyador i creador de mobles ens vindrà a explicar els seus últims projectes. Marc ofereix els seus serveis creatius i de desenvolupament de mobiliari per encàrrec i ad hoc per a persones, marques i empreses.

Marc Morro és el Design Manager de Foundawtion, una organització sense ànim de lucre que té per objecte social “treballar en el marc de la cooperació, el suport al desenvolupament i l’acció social, aportant assistència en àmbits vinculats a l’edificació, les infraestructures físiques, ambientals, socials, d’habitatge, medi ambient, urbanisme, educació, disseny i arquitectura

El Marc va dur a terme el projecte de disseny de Mobiliari per a l’Escola de Kamanar del 2018 al 2020. Aquest projecte es va materialitzar en una Guia amb Bendita Gloria, “Guide pour construire facilement le mobilier d’une école au Sud du Sénégal“, que va rebre el prermi ADG Grand Laus en la categoria Laus Aporta.

 

El passat mes de juny, va inaugurar l’exposició col·lectiva solidària “Kanamar”, amb el propòsit de recollir fons per a l’escola amb el projecte 9 Chaises S, la cadira dissenyada pels alumnes de l’escola CEM Kamanar i produïda per fusters de la comunitat de Thionck Essyl. Aquestes van ser intervingudes per diferents artistes: Claudia ValsellsJavier Mariscal, Simon Sepúlveda, Joshua PerkinKlas ErnfloFlavio Morais, Maria Pratts, Guim Tió i Antonio Ballester Moreno.

La conferència està dirigida als estudiants de l’especialitat de Disseny de Producte.
Professors responsables: Guillem Ferran i Rafel Oliva.