ESDAPC participa a la 1a Trobada anual del Campus de les Arts

Divendres 23 de febrer va tenir lloc la 1a Trobada anual del Campus de les Arts des de la seva creació el 2018.

L’objectiu de la Trobada és generar un espai de referència, relació i intercanvi de tota la comunitat Campus de les Arts i en particular dels seus Grups de Treball.Un espai obert a tot el professorat, els investigadors/es, treballadors/es i equips de gestió i direcció dels centres que formen el Campus per augmentar el seu coneixement i la seva capacitat de treball compartit.

Aquesta 1a Trobada s’ha centrat en la presentació dels objectius i l’estat actual del projecte per part del Dr. Carles Martí de la UB. Posteriorment, es va presentar la primera convocatòria de recerca artística interdisciplinària del Campus de les Arts, les línies o activitats de recerca dels centres obertes a altres centres. A més, es va tancar la sessió de matí amb una presentació de la biennal Manifesta 15 Barcelona 2024.

També ha acollit tres seminaris paral·lels: un seminari sobre formació del professorat artístic, un seminari sobre la recerca doctoral segons la pràctica artística i una jornada de treball dels equips de comunicació dels centres.

ESDAPC, com a membre del Campus de les Arts, va participar en la taula rodona amb la presentació de la línia de treball-acció-recerca de Codisseny Social Aplicat a Projectes del sector públic, de la mà de la Dra. Amaya Martínez, al front de l’àrea de recerca i màster de l’ESDAPC. Altres docents de la comunitat ESDAPC van assistir a la jornada i van participar de manera activa en els seminaris proposats.