ESDAPC participa a la presentació de les propostes per al Desenvolupament professional docent

El conseller d’Educació, Josep GonzàlezCambray, i de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, van presidir el dilluns 30 de gener al Born Centre de Cultura i Memòria l’acte de presentació de les propostes per al Desenvolupament professional docent.

L’acte es va iniciar amb l’actuació musical dels alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), i amb la projecció d’un vídeo realitzat per l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAPC).

Durant l’acte, es van fer públiques les polítiques de desenvolupament professional del personal docent, a càrrec de la secretària de Transformació Educativa, Núria Mora, i del director general d’Innovació, Digitalització, Currículum i Llengües, Joan Cuevas. També va tenir lloc una taula rodona sobre el procés per repensar la formació amb la participació del degà del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres de Catalunya, Àlex Roca; la presidenta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, Núria Larroya; el professor agregat del Departament de Pedagogia i Psicologia de la Universitat de Lleida, Jordi Coiduras; l’estudiant del Màster Universitari de formació del professorat, Martí Ribas; i el director de l’Institut Escola Castellterçol, Pau Gaitán.

Així mateix va haver-hi també una intervenció del director de l’Institut Internacional de la UNESCO per l’Educació Superior a l’Amèrica Llatina i el Carib (UNESCO IESALC), Francesc Pedró.