Exposició i lliurament dels Premis Josep Albert Mestre 2023 de la CEA

Divendres 3 de novembre, a les 12.30 h tindrà lloc a la seu social de l’ESDAPC (Ciutat de Balaguer 17, Barcelona), l’acte de lliurament dels Premis Josep Albert Mestre de la CEA – Confederación de Escuelas de Arte.

La cerimònia lliurarà els premis en les seves modalitats:


Premis Josep Albert Mestre a l’Excel·lència en els Ensenyaments d’Arts Plàstiques i Disseny en la seva dotzena edició 2023

El jurat format per Amaya Martínez Marcos (presidenta), Guillem Ferran (secretari), Nuria Nofrarías, Marina Sanjuan, Joan Morales (vocals), ha decidit el següent:

 • CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ
  Primer premi, Ayla Sánchez-Marín Díez per La puerta del dragón, de la EASD San Telmo, Málaga
 • CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR
  Primer premi, Marina Jiménez Pila per Animales blanditos y crujientes, de la EASD Casa de los Picos, Segovia
  Menció d’honor a Juan Francisco Cabello León per Otras realidades, de l’EA Mateo Inurria.
 • ENSENYAMENTS ARTÍSTICS SUPERIORS
  Primer premi, a Antonio González per Hisperia de la EASD San Telmo, Málaga.
  Menció d’honor a Ivana Serrano Pacheco per Menstruss, d’ESDAPC.

Premis Josep Albert Mestre a la recerca per a la Millora de la Qualitat Educativa en la seva primera edició 2023

El jurat format per Fernando Labaig Forts (president), Belén López Esclápez (secretària), Juan Aguilar Jiménez, Marcelo Leslabay Mártinez i Leticia de Frutos Sastre (vocals), ha decidit el següent:

 • Primer premi a Rafael Calbo Such, de la Escuela de Arte y Superior de Diseño de Alcoi, per la proposta titulada “Signe 9. Una experiencia de proyecto colaborativo e interdisciplinar”.
 • Segon premi a Natalia Crecente García i Eva Valle Legido, de la Escuela de Arte y Superior de Diseño Ramón Falcón de Lugo, per la proposta titulada “Dinámicas docentes colaborativas en las enseñanzas de régimen especial: los centros educativos como promotores y productores culturales”.

Fins al 6 de novembre es podrà visitar l’exposició dels treballs seleccionats a la Dotzena Edició dels Premis Mestre, a l’Espai Blanc del campus Llotja (Sant Gervasi) de l’ESDAPC. La mostra té un caràcter itinerant per diverses escoles del territori nacional.