Gal·la Soy, alumna de Disseny Gràfic, guanya el primer premi del concurs Motor Munich BMW

La proposta presentada per la Gal·la Soy, alumna del Grau en Disseny Gràfic del Campus Vic, ha estat la guanyadora del primer concurs convocat per Motor Munich BMW, amb l’objectiu de trobar el disseny perfecte per representar a la marca BMW amb un vinilat exclusiu per a un dels seus vehicles. L’activitat es va treballar desde l’assignatura de Teoria de la comunicació gràfica, semiòtica, amb els alumnes de 2n curs de l’especialitat de disseny.

El briefing de la proposta demanava als participants que desenvolupessin un vinilat que s’integrés amb les línies del vehicle, s’adeqüés a la marca i que fos viable per a la seva implementació. A més, es valorava que el disseny comuniqués el missatge concret d’aventura jove, d’una manera clara, coherent i adequada als valors de BMW.

En el concurs van participar-hi cinc escoles: Escola d’Art de Manresa, Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya ESDAPC, Escola d’Art i disseny ILLA, Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa i Escola Superior de Disseny ESDI. Es van presentar en total unes 80 propostes, que van ser valorades per un jurat format per un representant de Motor Munich BMW, un expert de màrqueting de BMW Ibérica, un expert en impressió i vinilats, Pepe Serra i Adrián Pérez, conegut a instagram com @eldeletrista.

Durant l’acte de lliurament dels premis per als finalistes del concurs, es va presentar en públic el vehicle amb el vinilat de la guanyadora i properament també s’exposarà al concesionari Motor Munich Cadí Vic.