‘OA_Med’, de Maria Muñarch, seleccionat als Premis ADI 2022

Els Premis ADI 2022, de l’Associació de Disseny Industrial ADI-FAD, han comunicat els projectes seleccionats que participaran a la exposició “el Millor Disseny de l’Any 2022”. Un jurat format per Mario Ruiz, Angela Rui, Amalia Puga, Anniina Koivu i Daniel Cid ha seleccionat 12 projectes.

El projecte OA_MEd de l’alumni Maria Muñarch –de l’Especialitat de Disseny de producte– ha estat seleccionada entre els 66 projectes inscrits a les Medalles ADI.

OA_Med és un projecte col·laborador amb l’organització humanitària Open Arms, basat en la problemàtica actual del creixent flux de persones que immigren de forma irregular per via marítima. Es tracta de persones que escapen de conflictes bèl·lics, ètnics, econòmics i polítics a la recerca d’un futur millor.

Les Medalles Adi, creades el 1976, amb una convocatòria biennal i paral·lela als Premis Delta de l’ADI-FAD, que s’atorga des de 1961, les Medalles ADI van néixer amb l’objectiu de contribuir a establir ponts d’unió entre l’àmbit acadèmic i el món industrial. S’han presentat només tres projectes finals d’ESDAPC en aquesta edició, estudiants com Guillem Eiriz, Miguel Ángel Amengual o han estat seleccionats en edicions anteriors dels premis.

Els guanyadors dels Premis ADI es donaran a conèixer el proper 15 de juny en el marc de la Barcelona Design Week en el marc dela exposició El Millor Disseny de l’Any 2022.

+ Informació