Ivy nest / Júlia Claramunt

Ivy nest plateja un espai acollidor que reuneixi les característiques per solucionar diversos problemes que poden compartir una solució. En essència s’ofereix com a refugi dins la ciutat, un espai per estudiants o freelance on es pugui treballar còmodament ja sigui com a oficina per treballar sol o amb grup o passar l’estona i menjar.

Principalment es busca crear un lloc amb les característiques necessàries per satisfer les necessitats plantejades. Malgrat això no es vol deixar de tenir en compte criteris de sostenibilitat, ja que els edificis generen gran part de l’impacte ambiental que produïm els humans. Per aquestes dues raons es vol introduir de manera natural el protagonisme de la vegetació i al mateix temps posar en evidència la importància de la restauració i rehabilitació dels edificis en desús, essent un sistema molt més respectuós amb el medi ambient.

De la mateixa manera que la vegetació amb un ritme pausat i persistent va buscant el seu lloc arribant a créixer en els llocs més inimaginables, Ivy nest vol ser una imatge d’empoderament per a tots els joves que facin ús de l’espai, de com amb persistència i paciència es va aconseguint tot allò que es desitja.Paraules clau: Centre de treball, centre jove, cafeteria, rehabilitació