“Reacciona ESDAPC 23” videoperformance de l’alumnat de Panorama de l’art contemporani

L’alumnat de 4t curs de les quatre especialitats de disseny protagonitzen la primera mostra-exposició de videoperformance titulada “Reacciona ESDAPC 23”, entre el 21 de novembre fins al 4 de desembre a l’Espai Blanc del Campus Llotja Sant Gervasi, sota la curadoria d’en Felip González Martínez, docent de la casa.

La idea gestacional d’aquesta exposició va néixer en el taller teòric-pràctic de performances desenvolupat en el marc de l’assignatura Panorama de l’art contemporani, impartida pel mateix docent. Al llarg de les diferents sessions d’aquest taller, l’alumnat va connectar, experimentar i reaccionar amb algunes propostes de microaccions, accions en parelles i amb objectes i, especialment, accions imperceptibles, proposades pels artistes i docents de la Facultat de Belles Arts de València: Elia Torrecilla i Pepe Romero.

“Reacciona ESDAPC 23” són dotze videoperformances que, alhora, dialoga amb dotze instal·lacions, on s’inclouen els diferents objectes trobats que s’hi han fet servir en cada vídeo-acció. Dotze peces que interpel·len a les persones espectadores sobre les implicacions de l’emergència climàtica i el món de la moda fast fashion, la crítica al sistema universitari com a detonant de situacions d’esgotament físic i psíquic, la visibilització de les malalties mentals, etc.

Espai Blanc del Campus Llotja Sant Gervasi
Del 21 de novembre fins al 4 de desembre

Més informació: article publicat al diari digital “El Jardí”