Inscriu-te a les Portes Obertes online de l’ESDAPC

Arriba el moment de començar a pensar i decidir què volem estudiar el proper curs. És per això que ja estem preparant les jornades de Portes Obertes online de l’ESDAPC perquè puguis conèixer la nostra oferta formativa i els nostres valors com a centre educatiu. 

Els estudis que oferim a l’ESDAPC estan pensats perquè l’alumnat adquireixi coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral. A més, i com no podia ser d’una altra manera, estimulem la creativitat i la innovació del nostre alumnat per tal que sigui capaç de donar resposta als escenaris canviants de la societat actual. Volem ser un laboratori d’idees i un espai on debatre, créixer, alliberar la mirada i caminar.

La nostra oferta formativa és la següent:

_ Grau en Disseny: Es desenvolupa al llarg de quatre cursos acadèmics i consta de quatre especialitats perquè cada estudiant esculli i es formi en aquella que més li interessa i, alhora, pugui adquirir un títol superior oficial. Les especialitats són Disseny Gràfic, Disseny d’Interiors, Disseny de Moda i Disseny de Producte.

_ Màster en Codisseny Social Aplicat a Projectes del Sector Públic: Té una durada d’un any acadèmic i està dirigit a la pràctica professional del disseny aplicat a projectes del sector públic, a partir d’una formació avançada, metodològica i científica del disseny social, amb aportacions de les últimes perspectives. Té modalitat semipresencial i es durà a terme de dimarts a divendres en horari de tardes.

Portes Obertes online de l’ESDAPC

Estan previstes diferents dates des del febrer i fins al maig i depenen dels estudis als quals estiguis interessat. Pel que fa a la informació general del Grau en Disseny i les seves especialitats, les jornades sempre es duran a terme de les 16 a les 17 h i els dies són els següents:

Dimarts 21 de febrer
Dimarts 14 de març (aquesta sessió s’impartirà en castellà)
Dissabte 18 de març
Dimarts 25 d’abril
Dimarts 16 de maig

En canvi, pel que fa a les jornades de Portes Obertes online per al Màster en Codisseny Social Aplicat a Projectes del Sector Públic de l’ESDAPC, els dies i horaris són els següents: 

Divendres 17 de març de les 16 a les 17 h.
Dimarts 25 d’abril de les 17 a les 18 h.
Dimarts 16 de maig de les 17 a les 18 h.

Al cap i a la fi, les Jornades de Portes Obertes de l’ESDAPC són una oportunitat única per conèixer el nostre centre i demanar-nos qualsevol informació que vulguis saber. A l’ESDAPC creiem en el poder del disseny i la seva responsabilitat social i ètica per transformar la societat i volem que hi formis part.

Recorda que per venir, cal que t’inscriguis a la nostra web. En aquest enllaç per les Portes Obertes del Grau de Disseny de l’ESDAPC i en aquest altre enllaç per les del màster. T’hi esperem!