Visita a l’edifici sostenible LAVOLA de Manlleu

Dins del marc de l’assignatura Ecoeficiència i Sostenibilitat de 2n curs d’ESDAPC, els alumnes del campus Vic van visitar l’edifici d’oficines de Lavola, a Manlleu, edifici amb certificació medioambiental Leed Platinium. L’edifici compta amb una reducció de consums d’energia elèctrica en un 26% o d’aigua en un 19%. Les emissions de CO₂, es redueixen de les 79,46 tones d’un edifici convencional de les mateixes característiques, fins a les 56,56 tones.

Anthesis Lavola és un proveïdor global de solucions i serveis que té per objectiu donar forma a un món més productiu i resilient, ajudant a organitzacions i territoris en la transició a nous models de desenvolupament sostenible. Són especialistes en sostenibilitat i la tracten en les seves múltiples dimensions. També ofereixen solucions integrals per a organitzacions, territoris i persones, incorporant la comunicació i la tecnologia com a elements diferenciadors.

Allà ens van explicar el disseny de l’edifici i els processos seguits per tal que fos el més sostenible possible, els materials utilitzats, etc. Una visita molt profitosa per a tots.