1a Jornada ‘F de Fusta’

El proper dimecres 11 de maig, 1a jornada de la Fusta al Campus Ondara. L’objectiu de la jornada és difondre la fusta com a material del passat i, sobretot, com a material del futur. La creixent preocupació pel futur del planeta, les noves tecnologies i la sensibilitat pròpia del material fan de la fusta un utillatge clau del qual és necessari parlar, dialogar i debatre àmpliament.

La jornada constarà de diverses conferències on s’exposarà el tema de la fusta al nostre territori i la seva gran versatilitat en el disseny d’espais interiors. Tot seguit, s’iniciarà una ruta pel centre històric de Tàrrega en què es visitaran i es comentaran diversos indrets recentment reformats, en els quals la fusta n’és element principal.

PROGRAMA

9.00 h_Conferència A càrrec d’Emma Sebastia, arquitecta
9.30 h_Conferència-taller A càrrec dels dissenyadors Marc Morro Studio i Fusteria J.Vidal. L’Oriol Vidal de la fusteria F.Vidal ens farà una visita guiada a l’Espai Dental Entu situat al centre de Tàrrega, on ens explicarà les característiques del mobiliari de fusta que va elaborar seguint les pautes i necessitats dels client.
12.00 h_Pausa-cafè
12.30 h_Visites d’obres acabades Centre històric de Tàrrega, a càrrec d’Oriol Vidal (Fusteria J.Vidal) i Roger Besora (Estudi Blat arquitectura).

  • L’estudi Blat arquitectura  és un espai que destaca a primer cop d’ull; té un disseny de línies pures on s’observa un perfecte equilibri entre estètica, confort i funcionalitat. La fusta hi té molt a veure.
  • La perruqueria Glamour de Tàrrega és una de les més boniques del municipi. A l’interior hi ha un element icònic que n’és l’ànima i organitza tot l’espai. És de fusta de roure!

 

@ fustes_sebastia
@ morromarc
@ fusteriajvidal
@ museu_tarrega
@ estudiblat
@ dentalurgellentu
@ glamour_tarrega