Alumnes d’ESDAPC participen en el disseny d’aparadors de la ciutat d’Olot

Els alumnes matriculats a l’assignatura optativa d’Espai comercial i disseny, de 4t curs dels Graus de Disseny, han tingut l’oportunitat de treballar en un encàrrec real, dissenyant i muntant l’aparador d’una sèrie de botigues de la ciutat d’Olot, en concret del Carrer Verge del Carme, el Carrer Major, el Carrer Ferrarons i el Carrer Sant Esteve. Els alumnes es van organitzar en equips de dos i tres membres, i van desenvolupar tot un projecte de disseny, des del brífing inicial fins al seu muntatge final. Les botigues que han col·laborat en el projecte són: Casa Baldiret, Morera, Nordfarma i Perfumeria Xaloc.

L’aparador de Casa Baldiret ha estat dissenyat i muntat per: Laura Hernández, Ricard Mayola i Alba Trueba. L’aparador de Morera ha estat dissenyat i muntat per: Anna Camps, Marc Juvanteny i Carla Romero. L’aparador de Nordfarma ha estat dissenyat i muntat per: Míriam Masdevall i Clàudia Torres L’aparador de Xaloc ha estat dissenyat i muntat per: Anna Creus, Lluc Macias i Marina Morales.

Des de l’ESDAPC donem suport al comerç de proximitat i convidem a tothom a gaudir d’aquests aparadors tot passejant per la ciutat d’Olot!