Disseny de la marca “Fem visibles”, que busca acompanyar a les víctimes de violència de gènere

Estudiants d’ESDAPC del Campus Olot van rebre l’encàrrec de dissenyar la marca per a l’associació per a víctimes de violència de gènere, “Fem visibles”.

Els alumnes de 2n de Grau de Disseny gràfic hi van estar treballant de manera individual des de l’assignatura de Projectes de disseny gràfic I, i van presentar les seves propostes a la Sala d’actes del Campus Olot davant les representants de la junta de l’associació.

D’entre les propostes presentades, l’associació va escollir la de la Clàudia Oliveras perquè va saber connectar emocionalment amb el que suposa per a cadascuna de les seves representants l’asssociació “Fem Visibles”.

L’associació va agrair la feina feta i va considerar que la col·laboració havia sigut molt enriquidora, perquè l’alumnat va saber transmetre la sensibilitat necessària i va tenir la capacitat per captar el que volen transmetre per a donar-se a conèixer com a associació.

En paraules de la junta: 

“La vostra professionalitat ha sabut transformar el text de qui som, què fem, per a qui, etc., en una marca que ens representi i això suposa molta càrrega emocional perquè al darrere del nostre nom i marca hi ha una realitat amb molt patiment”.