Els projectes “Mae” i “Sec i Soc”, d’antics alumnes de l’ESDAPC, reconeguts als Premis ADI

Els projectes “Mae”, de Roger Bartra i “Sec i Soc”, de Martina Oriol, tots dos antics alumnes de Producte d’ESDAPC, han estat distingits amb Medalles de Bronze als prestigiosos Premis ADI 2024.

Els Premis ADI aglutinen els principals reconeixements a l’àmbit del disseny industrial i de producte del país: els Premis Delta, per a professionals i empreses, atorgats des del 1961; les Medalles ADI, per a estudiants, lliurades des del 1976; i els Premis ADI Cultura, que reconeixen els projectes que posen en valor la cultura del disseny des del 2016.

ADI-FAD, amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell, convoca els joves dissenyadors a presentar els seus projectes de fi de grau, màster o postgrau a les Medalles ADI amb l’objectiu de contribuir a establir ponts d’unió entre l’àmbit acadèmic i el món industrial, i fomentar el talent de les generacions més joves.

Dels 170 projectes o productes seleccionats, els jurats han repartit 12 Ors, 25 Plates, 4 Mencions i 129 Bronzes. També s’han entregat tres Premis d’Opinió, escollits per votació entre els socis i les sòcies d’ADI-FAD, i dos guardons honorífics: el Premi Delta Trajectòria per a l’empresa de motocicletes Montesa i el Premi ADI Cultura Trajectòria per a la Fundació Mies van der Rohe.

Des de l’ESDAPC felicitem la Martina i al Roger per aquest reconeixement. Enhorabona!

→ Més informació