“Fosfè” de Martí Viñuales finalista als premis “Stone and Wood 2023”

El Treball Final de Grau “Fosfè” de Martí Viñuales, alumni del Campus Llotja d’ESDAPC, ha estat seleccionat com a finalista dels premis “Stone and Wood” 2023.

El Premi “Stone and Wood” de Bilbao, juntament amb la Diputació Foral de Biscaia, destaca la creativitat en disseny. Aquest reconeixement s’atorga a professionals i nous talents de la indústria, premiant l’esforç i la qualitat dels seus treballs. El lliurament dels premis té lloc en el marc del festival Selected, un esdeveniment que promou la interacció i l’intercanvi creatiu entre professionals del disseny.

“Fosfè” és un projecte interactiu que aborda la comunicació pacient-metge en representar gràficament el dolor físic. Inclou una aplicació per a professionals de la medicina i una exposició pública al CCCB. El projecte compta amb dues parts: la mèdica (aplicació per a la correcta comunicació entre el pacient i la doctora) i la informativa (exposició en el *CCCB de les animacions resultants). Aquesta aplicació només està disponible per als professionals del sector i reservada per centres mèdics. D’altra banda, aquesta exposició és de lliure accés a qualsevol tipus de públic.