Irma Oliveras guanya la Beca Carnet Jove de Disseny 2023

L’estudiant de 2n curs de disseny gràfic Irma Oliveras, del campus Llotja d’ESDAPC, ha estat guardonada amb la Beca Carnet Jove de Disseny, per realitzar una estada formativa a l’Estudi Muto.

El passat 14 setembre es van lliurar les Beques Carnet Jove 2023, que permetran a dotze joves dur a terme estades formatives en empreses líders dels seus àmbits. La 15a edició d’aquestes beques es va celebrar en el Caixaforum de Barcelona i va atorgar oficialment les beques a quatre nois i vuit noies. Aquests joves tindran l’oportunitat de fer les seves estades formatives des de setembre fins a juliol de 2024, a més de rebre una dotació econòmica de 7.000 € per a complementar la seva experiència professional.

L’acte va estar presentat pels periodistes Júlia Peguera -exbecària Carnet Jove- i Josep Palau i va comptar amb l’assistència del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés.

Les estades formatives són dirigides a joves que demostrin les seves habilitats davant una comissió d’experts, formada per professionals de les empreses del sector, membres independents i joves exbecats. Aquesta comissió selecciona als cinc finalistes per a cada posició que han de sotmetre’s a entrevistes i proves addicionals per a determinar al beneficiari de la beca.

La Beca Carnet Jove forma part del programa “Connecta’t” i tenen com a objectiu omplir l’espai entre les pràctiques educatives tradicionals, que solen ser breus i sense remuneració, i la cerca d’ocupació professional.