Presentació de Treballs Finals del Grau de Disseny 2023-2024 al Campus Vic de l’ESDAPC

El passat 18 de juny, el Campus Vic va acollir les presentacions i defenses dels Treballs Finals de Grau (TFG) dels estudiants de totes les especialitats de disseny de l’ESDAPC.

Durant la jornada, els estudiants van tenir l’oportunitat de presentar els seus projectes davant un jurat compost per professors i professionals del sector. Les propostes van tractar una àmplia varietat de temàtiques i disciplines, demostrant la diversitat i la riquesa creativa dels nostres alumnes.

Els projectes presentats van incloure des de dissenys gràfics i productes innovadors fins a dissenys d’interiors i propostes de col·leccions de moda. Cada estudiant va exposar la seva obra, explicant el procés creatiu, les metodologies utilitzades i els objectius assolits.

Les presentacions van ser un èxit rotund, amb un alt nivell de qualitat en tots els treballs presentats. Els membres del jurat van elogiar la dedicació, la creativitat i el rigor acadèmic dels estudiants, destacant la importància d’aquestes presentacions com a culminació de la seva formació acadèmica.

Enhorabona a tots els estudiants per la feina feta i els desitgem molt d’èxit en les seves futures trajectòries professionals.