I used to love you, now you’re only 25 cents / Aida Almacellas

Que els diries a totes aquelles coses materials que en algun moment de la teva vida van tenir un valor incalculable per a tu?

Això és el que planteja I used to love you, now you’re only 25 cents’, una col·lecció de roba basada en la teoria ‘kitsch’, la càrrega emocional del seu imaginari i l’enyorança a èpoques passades. Es tracta d’una col·lecció que vol crear una estreta relació entre una estètica que ens porta a la infància i que xoca amb la nostra realitat adulta.

Aquest projecte neix de la necessitat de plasmar aquest estil excèntric –i històricament mal vist– en una col·lecció necessària per a inconformistes i ‘outsiders’, fora dels canons socials establerts, inclusiva, acolorida, excessiva, naïf i ‘queer’. Tot això sota uns mètodes de producció local que busquen ocupar un buit en el mercat ‘slow fashion’, on aquest tipus de peces no tenen una representació massa gran.

Així doncs, seguint les directrius del moviment  ‘I used to love you, now you’re only 25 cents’, es pretén sobretot, deixar que la gent es diverteixi vestint-se!


Paraules clau: ‘kitsch’, nostàlgia, infantesa, producció local, moda lenta