Retrobar-se / Lucila Pérez

Els humans ens relacionem constantment i, per consegüent, també deixem de fer-ho. L’amor és un sentiment que ve i va. I en algun moment pot arribar el desamor. I, què passa amb la primera ruptura? Aquell moment on se’t presenta per primer cop un munt de sensacions noves que has d’aprendre a gestionar i que, molt possiblement, mai t’hauries plantejat de quina manera fer-ho.

Retrobar-se és un projecte que pretén acompanyar, informar i educar en aquesta falta de coneixement sobre la gestió emocional en la primera ruptura. Un llibre-diari, enfocat a dones, que acompanya en el procés i ajuda a enregistrar l’evolució de la persona que el tingui entre les mans. Saber què i com es pot sentir, ajusaber com reaccionar a aquesta situació nova i desemparant.

Amb activitats, reptes, consells i informació, el projecte visibilitza i fa real els sentiments i les emocions de la persona fent que aquesta els exterioritzi i els entengui. No es tracta un llibre d’autoajuda com a tal, sinó un diari que intenta crear consciència i normalitzar les emocions que es poden presentar en la primera ruptura amorosa. Un llibre que, sobretot, t’ajudi a retrobar-te amb tu mateixa.


Paraules clau: Primera ruptura, Gestió emocional, Dol, Dones, Procés, Evolució, Amor, Desamor, Emocions, Sentiments, Acompanyament, Disseny, Editorial, Diari, Llibre.