Visita a les instal·lacions de “PMP Prêt-à-porter Casas” de LLeida

Els alumnes de 2n d’Interiors del campus Ondara i des de l’assignatura de Materials i Acabats, van visitar i conèixer les instal·lacions de PMP Prêt-à-porter Cases, de Lleida.

Prêt-à-porter cases és una companyia del grup PMP, pioners en construcció industrialitzada en formigó. Fa més de 75 anys que han anat evolucionant un sistema constructiu propi, basat en processos industrials que els permeten un eficient control de costos, alts estàndards de qualitat i execució en temps rècord. Innoven en la construcció industrialitzada pensant en qui hi viurà.

Prêt-à-porter cases controla tot el procés, de principi a fi, des de la fabricació a les seves instal·lacions del formigó amb el qual construiran la casa, fins a suggerir l’últim detall de la decoració en el seu showroom. Ofereixen un servei 360º conjugant totes les fases que impliquen la construcció d’un habitatge prefabricat de formigó, des del disseny, el projecte, l’interiorisme, la fabricació i l’assemblatge a l’obra. Sempre acompanyats per un dels seus experts en cada fase del procés.