La importància dels projectes reals a l’ESDAPC

Treballar amb projectes reals és una de les prioritats de l’ESDAPC. Fruit de les sinergies amb l’entorn, amb l’àmbit associatiu, cultural i empresarial, l’alumnat participa, treballa i forma part d’esdeveniments i projectes reals. D’aquesta manera, proporcionem a l’alumnat les eines necessàries per dominar els recursos artístics, conèixer la manera de funcionar del món laboral i incorporar-se amb èxit a l’etapa professional.

És per això que la nostra formació està enfocada a la professionalització. Realitzem una ferma aposta per la formació superior aplicada, que permet a l’alumnat adquirir coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral.

A més a més, les sinergies amb el sector per part de l’ESDAPC no només es queden en la participació en projectes reals. També creiem que és important viure i participar del dia a dia del sector mitjançant tota mena d’activitats com xerrades, tallers, col·laboracions, exposicions, com ara l’assistència a les jornades “Disseny per viure” del Museu del Disseny o el taller de disseny editorial amb l’estudi de disseny gràfic Bildi.

Així mateix cal destacar la nostra oferta de pràctiques a empreses de reconegut prestigi. Oferim a l’alumnat estades de pràctiques a institucions i empreses reconegudes del sector, amb la finalitat que esdevinguin una oportunitat d’aprenentatge i facilitin la integració laboral de l’alumnat.

En quins projectes reals ha col·laborat l’ESDAPC últimament?

Desenvolupament d’un projecte d’identitat visual pel nou Servei de Salut d’ADFO: Les alumnes de 3r curs d’ESDAPC, des de l’assignatura de Projectes de Disseny Gràfic III, van estar treballant en el desenvolupament d’un encàrrec de naming i d’identitat visual per a un nou Servei de Salut que està desenvolupant l’associació ADFO d’Osona.

Disseny de la gràfica del 50è aniversari de Shinto Tsushin: El disseny realitzat per l’alumne Isaac Simon de l’ESDAPC va ser escollit en el concurs convocat per l’empresa japonesa Shinto Tsushin per celebrar el seu 50è aniversari.

Disseny per a la Marca “Catàleg de biodiversitat dels paratges de la Moixina i del Parc Nou”: Estudiants de 2n curs de Disseny Gràfic de l’ESDAPC van elaborar projectes per a la marca que havia de representar el “Catàleg de biodiversitat dels paratges de la Moixina i del Parc Nou”, un projecte promogut pel Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA), l’Ajuntament d’Olot i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Presentació a l’OFF BDW: L’alumnat de l’ESDAPC va tenir l’oportunitat de presentar els TFG a la Barcelona Design Week. L’escola va fer una selecció dels millors de les especialitats de disseny gràfic, disseny d’interiors, disseny de producte i disseny de moda on es mostren els valors que singularitzen l’ideari d’ESDAPC.

Si vols saber més sobre nosaltres, pots consultar la nostra web on trobaràs tota la informació sobre la nostra oferta formativa. T’hi esperem!