Disseny per a la Marca “Catàleg de biodiversitat dels paratges de la Moixina i del Parc Nou”

El passat 2 de juny es va fer pública en una roda de premsa a l’Ajuntament d’Olot la marca escollida per a representar el Catàleg de biodiversitat dels paratges de la Moixina i del Parc Nou, un projecte promogut pel Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA), l’Ajuntament d’Olot i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La marca és fruit d’un procés de selecció de projectes elaborats pels estudiants de 2n curs del Grau en disseny gràfic del Campus Olot, que es va desenvolupar dins el programa de l’assignatura Projectes de disseny gràfic I dels Graus de disseny de l’ESDAPC.

La marca dissenyada per la Rocío Bueno Hebles va ser la proposta finalment escollida després de presentar 12 projectes davant els responsables del catàleg: Montserrat Grabolosa, Jordi Artola, Emili Bassols, Josep Germain, Xavier Pujol i Andreu Salvat.

La marca transmet els conceptes d’aiguamolls, fauna, flora i microorganismes dins una forma circular que representa el cicle de la biodiversitat. L’objectiu d’aquesta imatge és donar a conèixer el catàleg com a un recull d’informació sobre la biodiversitat que té aquest espai protegit.