Jornades de Portes Obertes ESDAPC 2024

Portes Obertes Grau ESDAPC

Portes Obertes Màster ESDAPC

> Apunta’t a les jornades online de portes obertes del Màster 

 

Arriba el moment de començar a pensar i decidir què volem estudiar el proper curs. És per això que ja estem preparant les jornades de Portes Obertes de l’ESDAPC perquè puguis conèixer la nostra oferta formativa i els nostres valors com a centre educatiu. 

Els estudis que oferim a l’ESDAPC estan pensats perquè l’alumnat adquireixi coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral. A més, i com no podia ser d’una altra manera, estimulem la creativitat i la innovació del nostre alumnat per tal que sigui capaç de donar resposta als escenaris canviants de la societat actual. Volem ser un laboratori d’idees i un espai on debatre, créixer, alliberar la mirada i caminar.

La nostra oferta formativa és la següent:

Grau en Disseny: Es desenvolupa al llarg de quatre cursos acadèmics i consta de quatre especialitats perquè cada estudiant esculli i es formi en aquella que més li interessa i, alhora, pugui adquirir un títol superior oficial. Les especialitats són Disseny Gràfic, Disseny d’Interiors, Disseny de Moda i Disseny de Producte.

Màster en Codisseny Social Aplicat a Projectes del Sector Públic: Té una durada d’un any acadèmic i està dirigit a la pràctica professional del disseny aplicat a projectes del sector públic, a partir d’una formació avançada, metodològica i científica del disseny social, amb aportacions de les últimes perspectives. Té modalitat semipresencial i es durà a terme de dilluns a dijous en horari de tardes.

Portes Obertes online de l’ESDAPC

Estan previstes diferents dates des del febrer i fins al maig i depenen dels estudis als quals estiguis interessat. Pel que fa a la informació general del Grau en Disseny i les seves especialitats, les jornades sempre es duran a terme a les 17.30 h (informació general dels estudis) i a les 18.30 h (informació separada per especialitats) i els dies són els següents:

  • Dijous 7 de març a les 17.30 (general) i 18.30 (sales per especialitats)
  • Dijous 25 d’abril a les 17.30 (general) i 18.30 (sales per especialitats)

En canvi, pel que fa a les jornades de Portes Obertes online per al Màster en Codisseny Social Aplicat a Projectes del Sector Públic de l’ESDAPC, els dies i horaris són els següents: 

  • Dijous 18 d’abril a les 18.00 h
  • Dijous 30 de maig a les 18.00 h


Portes Obertes presencials als campus de l’ESDAPC

Aquest any també estan previstes unes portes obertes presencials per visitar els diferents campus de l’ESDAPC i els dies són els següents:

  • Dissabte 4 de maig a les 10.00 h als campus Olot i Ondara (Tàrrega) 
  • Dimecres 8 de maig a les 17.00 h als campus Llotja (Barcelona) i Vic
  • Dijous 9 de maig a les 17.00 h als campus Deià (Barcelona), Serra i Abella (L’Hospitalet) i Pau Gargallo (Badalona)


Al cap i a la fi, les Jornades de Portes Obertes de l’ESDAPC són una oportunitat única per conèixer el nostre centre i demanar-nos qualsevol informació que vulguis saber. A l’ESDAPC creiem en el poder del disseny i la seva responsabilitat social i ètica per transformar la societat i volem que hi formis part.

Recorda que per venir, cal que t’inscriguis a la nostra web, en aquest enllaç per les Portes Obertes del Grau de Disseny de l’ESDAPC. Properament posarem l’enllaç per les del màster. T’hi esperem!