“Mediterrani”, exposició de l’alumnat de Disseny de Producte

Exposició única que transporta als visitants a les costes assolellades i encantadores del Mediterrani. L’exposició se centra a presentar les propostes desenvolupades a les assignatures de Mobiliari, Il·luminació i Projectes 3, objectes dissenyats per l’alumnat de Disseny de Producte. Es presenten en aquesta exposició onze peces de mobiliari, deu làmpades i setze productes autoproduïts amb disseny obert.

L’exposició Mediterrani ofereix una experiència amb una mescla captivadora de colors i textures, des del mobiliari amb línies netes i formes orgàniques, fetes amb Honext fins a la il·luminació que juga amb la llum daurada per a crear els capvespres de la seva horabaixa.

Estudiants de 4t curs: Aina Gonzàlez , Aleksandra MytnikWeronika Zaitz, Bernat MontravetaEnrique HurtadoFacundo Godoy, Gio Galindo, Miquel GuaràsJulia BetancourtNoemi PericoloAnita Cori, Maite Carpena, Lucia VarelaFran Niubó, Berta Pascual, Martin Santacasilda, Gina Pascual, Emma Pérez, David Molina, Arnau de Monserrat i Ruth Fernandez Perez.

Estudiants de 3r curs: Aina Gonzalez, Alba Blasco, Aleix GrandioAleksandra Mytnik, Alexandre FernandezAlicia Sánchez, Alvaro Rubio, Anita Cori, Ariadna Martínez, Carla González, Carlos Puig, Emma Garcia, Guillem TuneuIulia Lidia Fetea, Jana Claramunt, Jordi Vergés, Júlia Rubio, Laia Ramírez, Lelise LopezLuca Martin, Miquel GuaràsNoemi PericoloWeronika Zaitz.

Amb la col·laboració dels professors Victor Juan, Rafel Oliva, Ruben Hidalgo i Guillem Ferran.

Espai Blanc del Campus Llotja Sant Gervasi
Del 15 de gener al 9 de febrer del 2024
Inauguració: 18 de gener a les 13.30 h