NUA. L’art de la dolçor / Clàudia Codina

NUA és una nova proposta de pastisseria, on la interacció entre treballadors i clients esdevé protagonista, ja que l’obrador es converteix en el propi expositor.

Aquest projecte, per una banda, aporta a la societat una oportunitat de realitzar tallers per ajudar a les persones que tenen problemes com ara la depressió i conscienciar-los sobre la bona pastisseria tradicional envers la industrial. Per altra banda, dóna un servei de cafeteria que permet als clients de prendre els productes in-situ.

La proposta també vol canviar el concepte de pastisseria que la gent coneix, en les quals l’obrador es troba al fons del local, ocultat per complet o bé només amb una petita part visible, cosa que fa que els clients puguin desconfiar pel fet de no veure amb els seus propis ulls com, quan i de quina manera es produeix el producte.

Així doncs, NUA és partidària de portar l’obrador –que les pastisseries normalment amaguen– al davant de tot i convertir-lo en un mitjà de comunicació entre l’exterior i interior.


Paraules clau: Crear, interactuar, conscienciar, ensenyar, art