8 tendències del Disseny d’Interiors per al 2023

El disseny d’interiors està en constant canvi. Estils, colors, tipologia de mobles… Cada any apareixen noves tendències que mouen i alteren el sector. Les coneixes?A continuació et presentem les 8 tendències de disseny d’interiors per al 2023.

L’ESDAPC és l’escola pública i oficial de la Generalitat de Catalunya. Impartim el títol de Grau en Disseny i Màsters artístics en el marc dels Ensenyaments Artístics Superiors, títols acreditats per l’Agència de Qualitat Universitària. Dins dels estudis de grau, hi trobem l’especialitat de disseny d’interiors.

Les últimes tendències en disseny d’interiors:

 • Minimalisme
  El minimalisme es caracteritza per la utilització de pocs elements decoratius i per la seva disposició de forma ordenada i coherent, creant espais nets i harmoniosos. Aquesta opció és molt popular pels que busquen una estètica moderna, serena i elegant.
 • Espais oberts
  Els espais oberts en el disseny d’interiors són una tendència creixent que es basa a integrar diferents espais de la llar en un únic espai multifuncional. Aquesta pot ser una gran opció per a tots aquells que vulguin aconseguir una llar moderna i funcional, amb un disseny atractiu i pràctic.
 • Ús de fusta
  Aquest material natural i càlid aporta una sensació de confort i calidesa a l’espai, i es pot adaptar a diferents estils decoratius, des dels més rústics fins als més moderns i elegants. A més, la fusta és un material molt versàtil que es pot utilitzar en diferents elements de l’habitatge, com ara revestiments de parets, sòls, portes o mobiliari.
 • Ús de colors càlids
  La tendència dels colors càlids en el disseny d’interiors està guanyant molta popularitat en els últims temps. Aquests colors, com les terracotes, el beix, el mostassa o el rosa fumat, aporten una sensació de calidesa i acolliment a l’espai, creant una atmosfera acollidora i reconfortant. A més, aquests colors càlids són molt versàtils i es poden combinar amb altres tonalitats per crear efectes visuals molt atractius. Aquesta tendència també s’ha estès als mobles i accessoris decoratius, amb la incorporació de materials com la fusta natural, el ratan o el lli, que aporten una sensació de naturalitat i autenticitat a l’espai.
 • Mobles amb corbes
  Els mobles amb corbes en el disseny d’interiors estan guanyant molta popularitat en els darrers anys. Aquesta tendència es caracteritza per l’ús de línies suaus i arrodonides en els mobles, en lloc de les línies rectes i angulars que s’han vist tradicionalment. Aquests mobles aporten un aire més orgànic i fluid als espais, creant un ambient més relaxat i acollidor. A més, els mobles amb corbes també són molt versàtils i es poden adaptar a diferents estils decoratius, des dels més clàssics fins als més moderns i contemporanis.

Si vols endinsar-te de ple a les tendències del disseny d’interiors del 2023, no dubtis a cursar l’especialitat de disseny d’interiors del grau de disseny que impartim a l’ESDAPC. Demana’ns informació sense compromís!