Alumnes del Grau d’Interiors participen en un recorregut per diversos edificis emblemàtics de Barcelona

Els alumnes de 4t curs del Grau d’Interiors Campus Deià, amb la professora Maite Díez i dins de l’optativa Disseny d’interiors d’hàbitat i moblament, han estat portant a terme un seguit de visites durant aquest primer semestre del curs:

  • El passat 22 de setembre van fer la primera visita, a l’antiga fàbrica de Ca l’Alier; un referent en la innovació urbana que actualment és la seu de BIT Habitat (Ajuntament de Barcelona) i del Centre de Co-Innovació de Cisco. Sílvia Grimaldo i Clara Gutiérrez, de BIT Habitat, van ser les guies.
  • El 9 de novembre, els alumnes van recórrer l’espai veïnal autogestionat de Can Batlló, de la mà precisament d’un dels seus veïns, Joan Costa Mayoral.
  • El 24 de novembre, el grup va fer la visita guiada a la Casa Bloc, una joia del racionalisme que va suposar una gran innovació per a la societat del seu temps.
  • El 20 de desembre, gràcies a l’Àlia Rubio (Institut de Cultura de Barcelona) vam poder visitar un dels cinc habitatges destinats a acollir artistes en residència, al recinte de Fabra i Coats.

Finalment, volem agrair a l’estudi d’arquitectura Arderiu i Morató, el fet d’haver-nos facilitat els plànols de la rehabilitació de la fàbrica Ca l’Alier.