Connecta’t a les conferències del Festival Blanc!

Nova edició del Blanc! Festival, conferències, masterclasses i activitats entorn del disseny i la creativitat professional, amb el focus posat en el talent emergent i el reconeixement als grans mestres i pioners del disseny del nostre país.

L’edició núm. 14 de Blanc!, comptarà amb els participants internacionals Erik Kessels (Holanda), Studio Mut (Itàlia), Wedzicka (Polònia) i conferències nacionals a càrrec d’Andtonic, Canada, José Luis Merino, Ricardo Rousselot, Teta & Teta, Alba Corral, Pink Morro, Yinsen, Giulia Sagramola, Anna Flores, Ana Gea, Desescribir, Dmentes i Anna Bonny. I amb els tres projectes seleccionats en l’última edició de Campus Blanc!, amb Claudia Falgà, Helena Elizondo i Mireia Pérez, alumni d’ESDAPC que dissabte 22 d’octubre, a les 10.00 h presentarà el seu TFG “WayCrumbs, Turisme Conscient”.

Si no hi pots assistir, pots seguir les conferències en streaming des del Campus virtual de l’ESDAPC. L’alumnat trobarà l’accés a l’apartat “Esdeveniments i recursos” i el professorat podrà accedir-hi des de la secció “Recursos i serveis”.

Consulta aquí el programa i horaris