Descobreix les sortides professionals del Disseny Gràfic

L’especialitat de Disseny Gràfic de l’ESDAPC estudia l’organització i el paper de la imatge en l’espai de comunicació, la seva arquitectura: la seducció i la transgressió. A l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya creiem que és importantíssim tenir un títol que avali els coneixements del nostre alumnat i per això hem apostat pel grau universitari amb especialitat que fa que els estudiants puguin formar-se en la matèria que desitgin.

Dins de l’especialitat s’exploren els diferents àmbits del disseny gràfic: editorial, publicitari, corporatiu, interactiu, envasos i embalatges, senyalístic, etc. A més, es treballa la comunicació de continguts i missatges a través de recursos com la tipografia, la imatge, la composició i el color i s’aprofundeix en els materials, mitjans, tècniques i eines de representació i creació d’imatges.

Al llarg dels estudis de Disseny Gràfic de l’ESDAPC aprendràs a desenvolupar i gestionar projectes complexos de disseny de manera creativa i innovadora. Els Ensenyaments Superiors de Disseny et permeten accedir al sector professional de la comunicació visual, la imatge i la creació gràfica.

I parlant del sector professional, quines són les sortides laborals de l’especialitat de Disseny Gràfic a l’ESDAPC?

 • En identitat corporativa i visual en publicitat.
 • Disseny editorial, d’envasos i embalatges.
 • Producció gràfica i direcció d’art en publicitat.
 • Disseny audiovisual, gràfic, multimèdia, d’interacció, web o de material didàctic.
 • Com a docent d’ensenyament artístics superiors i/o universitaris.
 • Creació d’infografies, aplicacions o interfícies.
 • Image Maker.
 • Gestió del disseny.
 • Crítica del disseny.
 • Direcció artística i creativa.
 • Animació i il·lustració.

L’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya

Som l’escola pública i oficial de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya. Impartim el títol de Grau en Disseny i Màsters artístics en el marc dels Ensenyaments Artístics Superiors, títols acreditats per l’Agència de Qualitat Universitària. Com a escola pública, tenim preus públics i assequibles.

El Grau en Disseny es desenvolupa al llarg de quatre anys acadèmics, consta de 240 crèdits i està estructurat en un any comú i tres d’especialització. Les quatre especialitats que oferim són: Disseny Gràfic, Disseny de Moda, Disseny d’Interiors i Disseny de Producte.

La vertebració territorial és un dels nostres punts forts, tenim un centre multicampus únic a Catalunya. 7 campus en diferents poblacions del territori (Barcelona, Badalona, L’Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic).

A més, treballem amb projectes reals. Fruit de les sinergies amb l’entorn, amb l’àmbit associatiu, cultural i empresarial, l’alumnat participa i treballa en esdeveniments i projectes reals. D’aquesta manera, els proporcionem les eines necessàries per dominar els recursos artístics i incorporar-se amb èxit al món laboral. També fem pràctiques en empreses de reconegut prestigi.

 

 

Vols estudiar Disseny Gràfic a l’ESDAPC? Nosaltres t’expliquem les opcions dins del món professional i les sinergies des de l’escola