Es reuneix a ESDAPC el jurat dels premis Josep Albert Mestre

El passat divendres 29 de setembre es van reunir els membres del jurat dels premis Mestre, que valora els millors projectes d’estudiants d’arts plàstiques i disseny, que es realitza a les escoles d’art i disseny gestionades amb fons públics. 

El jurat ha estat integrat per:
  • Presidenta: Amaya Martínez, ESDAPC
  • Secretari: Guillem Ferran, EA Llotja
  • Vocal 1: Nuria Nofrarías, EA Vic
  • Vocal 2: Marina Sanjuan, EA Deià
  • Vocal 3: Joan Morales, EA Serra i Abella

El resultat dels projectes seleccionats i dels premiats en les diverses categories es pot consultar a la pàgina web de la Confederación de Escuelas de Arte (CEA). Enguany l’ESDAPC ha obtingut varis projectes seleccionats i una menció:

MENCIÓ D’HONOR
Ivana Serrano Pacheco _ Menstruss, disseny d’interiors.

PROJECTES SELECCIONATS
Mireia Pérez García _ Way Crumbs, disseny gràfic
Sergi Frutos Guerrero _ Liquid. disseny gràfic
Roger Bartra Barón _ Mae, disseny de producte

La CEA vol retre homenatge a Josep Albert Mestre, qui va ser el seu president des de 2008 i membre del comitè executiu des de 1999, en reconeixement pel seu treball clau en la nova configuració dels ensenyaments d’Art i Disseny a Espanya.

L’objectiu d’aquests premis és que contribueixin una mostra anual de l’excel·lència del treball que es fa a les escoles d’art i disseny gestionades amb fons públics, oferint un panorama de les millors propostes i realitzacions dels futurs creadors plàstics i dissenyadors.

El projecte, O.A Med, Treball Final de Grau creat per l’alumni Maria Muñarch, va guanyar el primer Premi Mestres d’Ensenyaments Superiors de Disseny 2022. Per aquest motiu, aquest any l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàsques de Catalunya ha agafat el relleu de l’Escuela de Artes Algeciras, que va ser l’escola organitzadora dels premis de la convocatòria del curs passat.