Exposició “re_moure invenció acció”, a la delegació del COAC de Vic

La sala d’exposicions del COAC de Vic, acollirà l’exposició “re_ moure invenció acció”, una mostra dels Treballs Finals de Grau en disseny, que s’inaugurarà el proper dia 16 de novembre a les 19h de la tarda. L’exposició estarà oberta fins el dia 29 del mateix mes.

Aquesta exposició és una mostra de projectes desenvolupats pels alumnes de Disseny Gràfic (Anna Pujol, Carla Sánchez, Marta Portet, Anna Oliva, Carla Ruiz, Tània Comellas i Wenddy Cruz) i Disseny d’Interiors (Laia Mas, Júlia Vidal i Judit Sánchez).

Es tracta dels Treballs Finals de Grau del campus Vic d’ESDAPC, que es van realitzar durant el segon semestre del quart curs dels estudis de grau en disseny de l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya. Els treballs van ser projectats pels alumnes, assessorats pels seus corresponents tutors/es. Les propostes exposades d’una banda reflexionen sobre la societat i de l’altra banda aporten el seu punt de vista i solucions per tal de transformar-la, fent palesa la tasca del dissenyador/a com a agent de canvi social.

L’exposició ha estat dissenyada per l’alumnat del Campus Vic, dins el marc de l’assignatura Disseny d’espais efímers, optativa de 4rt curs, tutoritzada per la professora Núria Nofrarias.

Els projectes estaran exposats a la sala d’exposicions del COAC de Vic fins al 29 de novembre.