Inauguració de l’exposició “Alteritat” al Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat

El projecte és una col·laboració entre l’alumnat d’ESDAPC del Campus Serra i Abella i el Centre d’Art Tecla Sala, de l’Hospitalet de Llobregat. Hi participen els alumnes de 4t dels Estudis Superiors en Disseny Gràfic, des de l’assignatura Dissenys de Muntatges Efímers, amb l’objectiu de conceptualitzar i dissenyar un projecte expositiu.

L’exposició que porta per títol “Alteritat”, és un projecte que desenvolupa el tema de la identitat per mitjà d’intel·ligències artificials. Neix a partir dels textos filosòfics i antropològics “Antropologia e identidad” de Percy Escriba, “Alteridad Familiar” de Emmanuel Lévinas, “Cosmopolitismo: la ética en un mundo de extraños” de Kwamw Antonhy Appiah, “El cuerpo: puente hacia el otro” de Edith Stein i “La Identidad en la Mirada de Arturo Andrés Roig: Un Nosotros en transformación” de Arturo André Roig.

Com a éssers socials, les nostres relacions influeixen en la construcció de qui som. En diferenciar-nos en grups sorgeixen els conceptes de “jo”, “tu”, “nosaltres” i “vosaltres”, tots connectats. Així, les identitats individuals i col·lectives es complementen, creant una xarxa complexa on les diferències són essencials.

Et convidem a unir-te a aquest viatge, descobrint com la diversitat i singularitat s’entrellacen per a formar la comprensió de nosaltres mateixos i dels altres.

Centre d’Art Tecla Sala, Av. Josep Tarradellas i Joan 44  (L’Hospitalet)
De l’1 de febrer al 3 de març del 2024
Inauguració: dijous 1 de febrer a les 19:00 h