Maria Alejandre i Zeyu Chen participen en el REC.0

Les Alumni Maria Alejandre i Zeyu Chen participen en el REC.0, que tindrà lloc de l’11 al 14 de maig, en l’espai expositiu del Museu de la Pell a Igualada, mostrant un dels seus looks de TFG.

La Maria Alejandre presenta un vestit amb fil ecològic i hipoalergènic de 100% cotó orgànic amb una dessuadora de punt perxat també de 100% cotó orgànic i estampació rapport amb sublimació. Aquest projecte vol mostrar un missatge visual reivindicatiu en el respecte a la vida i la no-violència a partir de materials sostenibles generant un toc d’ironia en la representació de les peces.

La Zeyu Chen presenta un look de sarja amb fibres reciclades i Lyocell del proveïdor Back To Eco. Els brodats són fets a mà amb fil reflectant símbol de perill d’extinció d’algunes espècies de plantes. La representació d’aquestes plantes és el fil conductor del projecte i són elements decoratius treballats a partir de les diferents tècniques artístiques tradicionals de les cultures orientals.

L’Espai expositiu, Sala de les Encavallades, del Museu de la Pell d’Igualada, estarà dedicat a les escoles de disseny. Es troba al carrer Dr. Joan Mercader, 1. 08700 Igualada (Barcelona).

+ informació