Viatge a València, capital mundial del disseny 2022

Del 23 al 25 de novembre, l’alumnat del campus Vic de l’ESDAPC va fer un viatge a València, capital mundial del disseny el 2022. Aquest viatge, de dos dies de durada, va permetre fer diverses visites culturals i veure diverses exposicions i estudis de disseny. Es va veure la instal·lació lumínica de l’Àgora València, el mercat de Colón, el barri de l’Ensanche y Ruzafa i la Ciutat de les Arts i les ciències.

També es va fer una visita a diverses exposicions: A La Nau vam visitar l’exposició “El mejor diseño del año“, al CC Carme “Escenarios de un futuro cercano”  i «Jaime Hayon: Infinitamente». També vam visitar l’exposició “El diseño y la modernidad” a la Fundación Bancaja i “Beyond the plastic wave” a Las Naves.

La sortida va permetre visitar, per grups, diversos estudis de disseny i empreses. L’alumnat de l’especialitat de disseny Gràfic va fer una visita a l’estudi Agència districtPIXELARTE  i BRANDSUMMIT. I l’alumnat de disseny d’Interiors va fer una visita a Porcelanosa sedaví , l’estudi ESTUDIHAC i l’estudi ARNAU REYNA . També es va aprofitar per fer una visita i xerrada a l’Escola Superior de Disseny de València.

Van ser tres dies molt profitosos per a l’alumnat!