Visita de la consellera d’Educació, Anna Simó, a la direcció de l’ESDAPC

L’Honorable Sra. Anna Simó Castelló, consellera d’Educació de la Generalitat de Catalunya, va fer una visita a la direcció de l’ESDAPC i les seves instal·lacions, el passat divendres 24 de maig de 2024.

Durant la visita, la consellera va visitar les instal·lacions del campus Llotja juntament amb la directora General d’FP, Sra. Mercè Chacón; el delegat d’Educació de Barcelona, Sr. Pere Masó; Sra. Marta Molina, cap de gabinet de la consellera, Sr. Manel Domingo, inspector de l’ESDAPC i l’equip directiu d’ESDAPC, Sr. Ricard Roura, director, Sra. Laia Guardiola, cap d’estudis, Sra. Rut Bertrán, secretària, Sra. Amaya Martínez Coordinadora pedagògica, i la Sra. Sònia Jou, cap d’estudis del campus Llotja.

El motiu de la visita ha estat la voluntat de la consellera de conèixer de primera mà l’ESDAPC, com un dels centres d’Ensenyament Artístics Superior del Departament d’Educació, veure les seves instal·lacions i escoltar als seus representants, en aquest cas a la seva direcció i en un moment important com és l’aprovació recent de la nova llei d’Ensenyaments Artístics Superiors.

Un cop acabada la visita a les instal·lacions, la consellera, amb el seu equip, en reunió amb la direcció d’ESDAPC van exposar la visió actual i futura del centre en el marc dels estudis de grau i màster.

Cal remarcar l’agraïment de l’ESDAPC pel fet que, l’Honorable Sra. Anna Simó, consellera d’Educació i el seu equip, hagin dedicat el seu temps a visitar el centre i sobretot a escoltar-nos.