9 motius per escollir el Grau en Disseny d’Interiors de l’ESDAPC

L’especialitat de Disseny d’Interiors de l’ESDAPC estudia la configuració de l’espai, les seves necessitats, el diàleg amb el seu context, des d’una visió innovadora, sostenible i/o de millora social. Des de l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya apostem pels estudis de graus amb especialització per donar al nostre alumnat la formació específica en el camp que més els interessa i apassiona.

Al llarg dels estudis, s’aprèn a definir els materials, els processos i els acabats dels projectes de Disseny d’Interiors, a dominar els recursos de representació i comunicació de les idees i a reflexionar críticament sobre els espais i els seus usuaris.

9 motius per estudiar el Grau en Disseny d’Interiors a l’ESDAPC

 • Gran projecció laboral
  Es tracta d’uns estudis en creixement a causa de la gran diversitat de materials que existeixen i les constants modificacions dels valors estètics i de les seves aplicacions.
 • Múltiples sortides laborals
  Les diferents utilitats i aplicacions del Disseny d’Interiors fan que hi hagi múltiples professions que directament o indirectament depenen d’aquest camp. Aquestes professions estan relacionades amb l’àmbit de la creació i de la transformació d’espais.
 • Estimulació de la creativitat
  El dissenyador d’interiors utilitzen els recursos artístics i creatius constantment per dur a terme els diferents projectes.
 • Possibilitat d’especialització
  En combinar-se tants recursos diferents i de diferents disciplines, és possible especialitzar-se en aquella que més interessa o la que veiem amb més futur.
 • Formació superior aplicada
  A l’ESDAPC apostem per la formació enfocada a la professionalització. Realitzem una ferma aposta per la formació superior aplicada, que permet a l’alumnat adquirir coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral, cosa que creiem imprescindible.
 • Projectes reals i sinergies
  Durant el grau i l’especialitat de Disseny d’Interiors, l’alumnat treballarà amb projectes reals per a una major aproximació a la realitat. Fruit de les sinergies amb l’entorn, amb l’àmbit associatiu, cultural i empresarial, l’alumnat participa i treballa en esdeveniments i projectes reals. D’aquesta manera, els proporcionem les eines necessàries per dominar els recursos artístics i incorporar-se amb èxit al món laboral.
 • Pràctiques en empreses de reconegut prestigi
  Oferim pràctiques a institucions i empreses reconegudes del sector, amb la finalitat que esdevinguin una oportunitat d’aprenentatge i a nivell laboral. L’objectiu final és que puguin facilitar la integració al món del treball de l’alumnat.
 • Transformació social i ètica
  Creiem en el poder del disseny i del Disseny d’Interiors i en la seva responsabilitat social i ètica per transformar la societat. Formem els alumnes perquè siguin capaços de generar valors de significació artística, cultural, social i mediambiental, en resposta als canvis socials i tecnològics que es vagin produint.
 • Qualitat
  L’alumnat i professorat de l’ESDAPC és reconegut per la qualitat, creativitat i innovació dels seus projectes en els premis de disseny més prestigiosos del territori i internacionals. El nostre professorat és expert en el món del disseny.