Destaca en el sector de la moda: estudia Disseny de Moda a ESDAPC

El món de la moda és un univers fascinant i vibrant, on la creativitat i la innovació es converteixen en les protagonistes. Si somies en deixar una empremta en aquest apassionant sector i brillar amb les teves pròpies creacions, estudiar Disseny de Moda a ESDAPC és el camí per aconseguir-ho. Descobreix com aquesta especialitat et prepararà per destacar en la indústria de la moda, explorant les últimes tendències, aprenent sobre estilisme i adquirint les claus de l’emprenedoria en moda.

L’especialitat de Disseny de moda: Creant estil i expressió

El disseny de moda no es limita a la creació de peces d’indumentària, sinó que té una influència profunda en l’expressió de valors, la cultura i la societat en general. En aquesta especialitat, es treballa en la creació de col·leccions de marca pròpia, grans produccions, arts escèniques i imatge i comunicació. A través d’aquests estudis, adquiriràs coneixements artístics, estètics, tècnics i tecnològics que et permetran concebre propostes creatives, innovadores i sostenibles.

Els estudis de Disseny de Moda a ESDAPC es basen en grups reduïts, amb un màxim de 25 alumnes. Això et permetrà desenvolupar al màxim el teu potencial creatiu i adquirir els coneixements i habilitats necessàries per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral. Els professors són professionals amb experiència en el món laboral i reconeixements nacionals i internacionals, assegurant una formació de qualitat.

ESDAPC: L’escola superior de disseny i arts plàstiques de Catalunya

L’ESDAPC és una institució oficial i pública de referència en el camp del disseny i les arts plàstiques a Catalunya. Aquesta escola, sota el Departament d’Educació, ofereix estudis superiors de disseny i arts plàstiques de grau i màster.

L’ESDAPC es caracteritza per ser un centre d’innovació educativa únic a Catalunya, amb presència territorial organitzada en multicampus a Barcelona, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic. Amb un enfocament en la territorialitat, la institució crea una xarxa que permet als estudiants connectar amb diferents entorns creatius i obtenir una formació enriquidora.

Destacant en el sector de la moda: Projectes actuals i sortides professionals

Durant els estudis de Disseny de Moda a ESDAPC, tindràs l’oportunitat de treballar en projectes actuals i connectar amb el sector de la moda. Podràs participar en col·laboracions amb marques de moda reconegudes, desfilades i altres esdeveniments importants del sector. 

A més, a través de l’enfocament interdisciplinari de l’ESDAPC, adquiriràs habilitats d’estilisme, comunicació i gestió empresarial, obrint-te les portes a una àmplia gamma de sortides professionals.

Amb un títol en Disseny de Moda de l’ESDAPC, podràs treballar com a dissenyador de moda per a diferents indústries, estils i públics. Podràs col·laborar amb marques de moda establertes, crear la teva pròpia línia de moda o treballar en l’àmbit de les arts escèniques i la comunicació de la moda.

Els valors que defineixen l’ESDAPC

L’ESDAPC es regeix per valors fonamentals que defineixen la seva missió i visió educativa. La territorialitat és un dels valors centrals de l’institut, amb la seva presència en set campus distribuïts per tot Catalunya. Aquesta presència territorial permet als estudiants connectar amb diferents entorns creatius.

L’ESDAPC es compromet en proporcionar una oferta educativa de qualitat i excel·lència. Amb grups reduïts i un programa docent de 240 crèdits, l’escola combina l’especificitat i la interdisciplinarietat per garantir una formació completa i integral. A més, l’ESDAPC promou la creativitat, la innovació i la mobilitat internacional, preparant els seus alumnes per afrontar els canvis constants de la societat actual.

Estudiar Disseny de Moda a ESDAPC et brinda l’oportunitat de desenvolupar les teves habilitats creatives i forjar una carrera en el sector de la moda. Amb una formació completa, connectivitat amb la indústria i valors centrats en la qualitat i la innovació, l’ESDAPC és el lloc perfecte per a aquells que desitgen brillar en aquest apassionant camp.

El futur de la moda està esperant per tu, així que comença la teva aventura avui mateix a ESDAPC!