El cap de setmana del 2 al 4 de febrer tornem a participar en el Festival Llum BCN

El passat 10 de gener al mirador de la Torre Glòries es va presentar la nova edició del Festival Llum BCN 2024.

Llum BCN és un festival europeu de referència en l’àmbit de les arts lumíniques i un esdeveniment cultural molt estimat per la ciutadania de Barcelona. Organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, al Llum BCN hi convergeixen les intervencions de creadors i creadores de tots els àmbits de les arts visuals: de l’art contemporani al disseny o l’arquitectura, i de la tecnologia al disseny d’il·luminació.

La presentació del festival va ser a càrrec del regidor de Cultura i indústries creatives Xavier Marcé i la directora artística del festival, Maria Güell. Per part d’ESDAPC, l’acte va comptar amb la presència del seu director Ricard Roura i de la coordinadora d’activitats de suport al currículum Noemí Claveria. Com professors de grups que participen enguany hi eren Rafel Oliva i Laura Aragon de Campus Llotja i Sara Palomares, Herminia Carulla i Xavier Pepiol de Campus Deià.

Aquest any les intervencions del Campus Llotja i Campus Deià tindran lloc al solar situat entre el carrer Tànger i el carrer Àlaba. El vídeo que presenta el festival d’enguany mostra, entre propostes de professionals, les intervencions dels alumnes d’ESDAPC de l’edició anterior del festival.

 

Torna el Llum BCN! Us hi esperem!