Estudiants d’ESDAPC dissenyen la imatge oficial de la “Capitalitat del bàsquet femení 2024”

Els alumnes de 3r curs del Campus Vic, des de l’assignatura de Projectes de Disseny Gràfic III, han participat aquest semestre en el concurs per desenvolupar la imatge gràfica que identifiqui a la ciutat de Vic com a “Capitalitat del bàsquet femení 2024”.

La proposta va arribar des de l’Ajuntament de Vic, juntament amb el Club Bàsquet Femení Osona i Club Bàsquet Vic, els quals són els encarregats de fer  possible una “Capitalitat del Bàsquet Femení 2024”, que comptarà amb una Comissió Organitzadora.

Cada alumne va treballar individualment la seva proposta gràfica, que van presentar als representants de les diferents entitats organitzadores, a un dels espais de la nova Biblioteca Pilarin Bayés de Vic.

Per escollir la imatge representativa, es va obrir una votació popular a partir de les tres propostes finalistes: la de l’Ariadna Escudero, el Rossend Vall i la Berta Garcia.

En l’acte oficial que es va realitzar a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic, la capital d’Osona va rebre el relleu de la “Capitalitat del Bàsquet Femení” de mans de l’alcalde de Manresa. L’ex alcaldessa de Vic i Presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, feia èmfasis en la història i en la tradició de la ciutat que des de fa molts anys sempre ha estat vinculada al bàsquet femení, un motiu de pes pel qual rebre aquesta capitalitat amb orgull. Durant l’acte es va descobrir el logotip d’aquesta edició, obra de Berta Garcia, estudiant del campus Vic de l’ESDAPC.

La Berta amb la seva creació ha volgut reflectir la força de la feminitat, els lligams que es creen amb la pràctica del bàsquet i el desig de seguir avançant i ser motor de canvi.

Més informació