Estudiants d’ESDAPC guanyen en el concurs del guardó dels “Premis Sustainable Tourism”

Estudiants d’ESDAPC han aconseguit el primer premi i dos accèssits en el concurs per dissenyar el guardó dels Premis Sustainable Tourism, també coneguts com a Premis a les Bones Pràctiques en Turisme Sostenible. Aquests premis busquen impulsar un nou model turístic basat en pràctiques respectuoses amb el medi ambient, l’economia i la societat.

El guardó guanyador no només s’ha implementat per a l’edició 2024, sinó que es preveu la seva permanència fins al 2028 com a mínim. L’objectiu del concurs era crear un disseny que representés l’essència dels premis, fet amb impressió 3D utilitzant materials reciclables i sostenibles. També es valorava la inclusió d’elements propis de la cultura local i la representació de les quatre categories dels premis: sostenibilitat ambiental, sostenibilitat social, accessibilitat i defensa del patrimoni.

El lliurament dels Premis Sustainable Tourism es va celebrar el passat 31 de maig a l’Hotel Alimara, en el context del Business With Social Value. Durant l’acte, es va fer un reconeixement especial a la guanyadora del primer premi, Mireia Martí Coca, qui va tenir l’oportunitat de pujar a l’escenari juntament amb els altres premiats que ja portaven el seu guardó.

El projecte del guardó es va desenvolupar a l’assignatura de Projectes 2 de Disseny de Producte del campus Llotja, sota la supervisió dels professors Rubén Hidalgo i Alex Rasero.

Les alumnes premiades són:

  • Primer premi: Mireia Martí Coca
  • Accèssit: Maria del Mar Oncins Spedo i Gloria Argüello Vazquez
  • Accèssit: Daniela Vitale i Anouk Schagen Granada.

Aquests guardons són un testimoni del talent i la creativitat dels estudiants d’ESDAPC, així com del compromís de l’escola amb la sostenibilitat i la innovació en el disseny.

Mireia Martí (Primer Premi)

 

Maria del Mar Oncins Spedo i Gloria Argüello Vazquez (Accèssit)

 

 

Daniela Vitale i Anouk Schagen Granada (Accèssit)